Top Team

Onze missie is om onze ervaring aan onze klanten te presenteren met een vriendelijke service, met al zijn kwaliteit en klantgerichte benadering.

Top Team investeert veel in kwaliteitszorg, welke is terug te vinden in onze medewerkers. Zo dienen zij, buiten hun diploma’s, het certificaat, eerste hulp bij ongelukken (EHBO), het certificaat bedrijfshulpverlening (BHV) en het certificaat VCA te behalen.

Al onze medewerkers krijgen verder een interne training om te leren hoe zij om dienen te gaan met de vraagstukken van de opdrachtgevers, en dienen te beschikken over zeer goede contactuele eigenschappen.

Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in vaandel. Immers, de eisen aan de dienstverlening in deze branche liggen vandaag de dag veel hoger in deze veeleisende markt.

Gezien de korte tijd waarin wij onze bedrijfsactiviteiten ontplooien mogen wij stellen dat de kwaliteit van onze geleverde diensten, uitsluitend door gediplomeerd personeel, uitermate door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie.

Wij willen u er op wijzen dat representativiteit, stressbestendigheid en een flexibel denk- en relativeringsvermogen begrippen zijn waaraan elke medewerker van Top Team voldoet ten dienste van U als opdrachtgever.

Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat onze medewerkers een grote mate van integriteit betrachten.