Top Team Security

Onze Unieke Aanpak
Top Team Security is een beveiligingsbedrijf dat meedenkt met uw organisatie en acteert op beveiligingsvraagstukken binnen Nederland. U hoeft zich niet aan te passen aan ons, maar wij passen ons aan om in uw behoeften te voorzien. Onze beveiligingsbeambten begrijpen uw wensen en verstaan hun vak. Top Team Security onderscheidt zich door zijn focus op retail-, zorg- en objectbeveiliging te leggen.

‘’Kortom, wij acteren in beveiligingssectoren waar onze deskundigheid en protocollen veelvuldig zijn getoetst en bijgesteld. Met ruim een decennia lang aan kennis weten wij als geen ander deze marktsegmenten in de beveiligingsmarkt optimaal te bedienen met onze dienstverlening.’’

Kwaliteit Top Team Security
Top Team Security investeert veel in kwaliteitszorg, welke is terug te vinden in onze medewerkers. Zo dienen zij, buiten hun beveiligingsdiploma’s, het diploma eerste hulp bij ongelukken (EHBO), het diploma bedrijfshulpverlening (BHV) te behalen.

Al onze medewerkers krijgen verder een interne training om te leren hoe zij om dienen te gaan met agressie, en dienen te beschikken over zeer goede contactuele eigenschappen.

Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in vaandel. Immers, de eisen aan de dienstverlening in deze branche liggen vandaag de dag veel hoger in deze veeleisende markt.

Onze medewerkers zijn altijd keurig verzorgd en gekleed naar opdracht of het nu is in “combat” uniform of 3 delig kostuum.

Gezien de korte tijd waarin wij onze bedrijfsactiviteiten ontplooien mogen wij stellen dat de kwaliteit van onze geleverde diensten, uitsluitend door gediplomeerd personeel, uitermate door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie.

Wij willen u er op wijzen dat representativiteit, stressbestendigheid en een flexibel denk- en relativeringsvermogen begrippen zijn waaraan elke medewerker van Top Team Security voldoet ten dienste van U als opdrachtgever.

Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat onze medewerkers een grote mate van integriteit betrachten.

Missie
Top Team Security levert beveiligingsdiensten met een hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en een bovengemiddelde aandacht voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.