Over ons

Top Team is opgericht in 2016. Top Team Security is het eerste bedrijf waar het allemaal mee is begonnen. Na jaren in verschillende sectoren van de beveiliging gewerkt te hebben, heeft de directie besloten om zijn missie en visie ook te richten op diverse facetten van de zorg. Onze slogan is daarom ook “Hart voor de zorg”. 

Al snel werd duidelijk dat de vraag naar zorgbegeleiders en zorgondersteuners toenam in vergelijking met onze zorgbeveiligers. Dit was het moment voor Top Team om de zorgbegeleiders en zorgondersteuners toe te voegen aan onze huidige beveiligingsdiensten. De begeleidend ondersteuner mocht zonder een uniform en zonder het V-embleem werken. Dat maakt het verschil bij de cliënten op de afdeling, want cliënten in de zorg reageren snel op prikkels. In het kader van een professionele bedrijfsvoering heeft Top Team toen de juiste keuze gemaakt door naast onze bestaande organisatie  een nieuwe organisatie op te richten. Het werd Top Team Services,  een professioneel detacheringsbureau met de bekende expertise voor de zorgtaken. 

Het bleek een schot in de roos te zijn! In 2019 is onze bedrijfsvorm omgezet naar een B.V. In de loop van de tijd werd het duidelijk dat we toch behoefte hadden aan een specialistisch uitzend- en detacheringsbureau met specialistisch kennis en ervaring  in de sector zorg en welzijn. Hiervoor is Top Team Care opgericht voor de duidelijke afbakening en herkenbaarheid. De vraag naar specifieke zorgondersteuners is steeds toegenomen. Bij onze huidige opdrachtgevers is de vraag naar andere functies, onder andere gastheerschap toegenomen. Om beter toe te kunnen geven aan de specifieke wensen van de  opdrachtgevers en de kwaliteit te waarborgen heeft de directie  besloten om vanaf begin 2022 alle bedrijven onder een beheer te nemen. Top Team Group B.V. de naam zegt het al, een groep van verschillende bedrijven van Top Team onder 1 dak. Vanaf 2022 zal Top Team Group de markt ontzorgen.