Maak kennis met Top Team Group
voor de beste match!
Over ons
Schoonmaakwerk op topniveau
Top Team Group regelt het voor u!
Meer info
Previous slide
Next slide

Betrouwbare en professionele diensten

Uitstekende klantenservice

Service gericht

Kwaliteit gegarandeerd

Top Team Group

Welkom bij Top Team Group!

Top Team is opgericht in 2016. Top Team Security is het eerste bedrijf waar het allemaal mee is begonnen. Na jaren in verschillende sectoren van de beveiliging gewerkt te hebben, heeft de directie besloten om zijn missie en visie ook te richten op diverse facetten van de zorg. Onze slogan is daarom ook “Hart voor de zorg”. 

Al snel werd duidelijk dat de vraag naar zorgbegeleiders en zorgondersteuners toenam in vergelijking met onze zorgbeveiligers. Dit was het moment voor Top Team om de zorgbegeleiders en zorgondersteuners toe te voegen aan onze huidige beveiligingsdiensten. De begeleidend ondersteuner mocht zonder een uniform en zonder het V-embleem werken. Dat maakt het verschil bij de cliënten op de afdeling, want cliënten in de zorg reageren snel op prikkels. In het kader van een professionele bedrijfsvoering heeft Top Team toen de juiste keuze gemaakt door naast onze bestaande organisatie  een nieuwe organisatie op te richten. Het werd Top Team Services,  een professioneel detacheringsbureau met de bekende expertise voor de zorgtaken. 

Uitzend- en schoonmaakdiensten

Bij Top Team Group begrijpen we dat tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij snelle en effectieve uitzend- en schoonmaakdiensten die uw bedrijf helpen groeien en zich ontwikkelen.

Neem contact met ons op:

Als u vragen heeft of meer informatie wenst over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op via 010 – 767 05 97 of stuur een e-mail naar info@topteamgroup.nl. We horen graag van u!