Over ons

Top Team zorgt al jaren voor een veilige werkomgeving, verpleegkundige ondersteuning en agressieve beperking in verschillende vakgebieden van de zorg. Na checklists en overleg geeft Top Team advies op maat waar klanten hun eigen accenten kunnen leggen. Senior verpleegkundig adviseurs met expertise in downgrading, bescherming, veiligheid en lichaamsverzorging bieden veiligheid en begeleiding aan cliënten en verpleegkundigen, door dialoog en onder begeleiding van een multidisciplinair team wordt in elke verpleeginrichting een veilige omgeving gecreëerd.

Onze Unieke Aanpak

 

Top Team is een detacheringsbureau dat meedenkt met uw organisatie en acteert op vraagstukken binnen Nederland. U hoeft zich niet aan te passen aan ons, maar wij passen ons aan om in uw behoeften te voorzien. Onze werknemers begrijpen uw wensen en verstaan hun vak.

‘’Kortom, wij acteren in sectoren waar onze deskundigheid en protocollen veelvuldig zijn getoetst en bijgesteld. Met ruim een decennia lang aan kennis weten wij als geen ander deze marktsegmenten in de markt optimaal te bedienen met onze dienstverlening.’’

 
 

Kwaliteit Top Team

 

Top Team investeert veel in kwaliteitszorg, welke is terug te vinden in onze medewerkers. Zo dienen zij, buiten hun diploma’s, het certificaat, eerste hulp bij ongelukken (EHBO), het certificaat bedrijfshulpverlening (BHV) en het certificaat VCA te behalen.

Al onze medewerkers krijgen verder een interne training om te leren hoe zij om dienen te gaan met de vraagstukken van de opdrachtgevers, en dienen te beschikken over zeer goede contactuele eigenschappen.

Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in vaandel. Immers, de eisen aan de dienstverlening in deze branche liggen vandaag de dag veel hoger in deze veeleisende markt.

Gezien de korte tijd waarin wij onze bedrijfsactiviteiten ontplooien mogen wij stellen dat de kwaliteit van onze geleverde diensten, uitsluitend door gediplomeerd personeel, uitermate door onze opdrachtgevers wordt gewaardeerd. Hiermee proberen wij ons te onderscheiden van de concurrentie.

Wij willen u er op wijzen dat representativiteit, stressbestendigheid en een flexibel denk- en relativeringsvermogen begrippen zijn waaraan elke medewerker van Top Team Services voldoet ten dienste van U als opdrachtgever.

Verder is het natuurlijk vanzelfsprekend dat onze medewerkers een grote mate van integriteit betrachten.

 
 

Missie

 

Top Team levert diensten met een hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en een bovengemiddelde aandacht voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.